søndag den 30. november 2014

Tiden flyver afsted - Del 2

Foruden bjergløbet i Bright har jeg også lavet en masse andet som ikke har noget med orienteringsløb og træning at gøre.

For et par uger siden blev datteren, i den familie som jeg bor hos, færdig med highschool og er således klar til at starte på universitet en gang til marts. Det blev selvfølgelig fejret med maner og med et lille dansk twist - se hatten!



Jeg har endvidere været på en 5-dages campingtur til Lorne sammen med drengene samt vores australske venner. Vi boede i telt på en ganske fin campingplads helt ud til vandet.

På vejen til Lorne kører man blandt andet på the Great Ocean Road og det er altså noget ganske særligt. Især når man oplever solnedegangen. Således ramte vi et perfekt spot på vejen derned og fik os en fantastisk syn.


En af dagene tog vi en afstikker videre ud af The Great Ocean Road og satte kursen mod de 12 apostle. Flere af vores australske venner mente at det er en overvurderet turistattraktion, men det forhindrede os ikke i at tage afsted. 
   Og vi blev ikke skuffede. Det er et ganske særligt betagende syn. Det er næsten som at stå ved verdens ende. Og som en lille bonus så vi flere koalabjørne, hængende i træerne langs med vejen derud. Således kan endnu et felt krydses af i skemaet :) 






  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar